0:best 1:pionier 2:prf-n 3:prf-w 4:dester 5:prf-z {ani} {-} {+}
Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Nieuwsarchief

3FM Serious Request 2018: Lifeline


Deze week hebben we een gastles van het rode kruis gehad in de middenbouw en bovenbouw klassen. 
Deze gastles hadden we aangevraagd in het kader van Serious Request the lifeline. Elk jaar zoeken we weer naar een thema om invulling te geven aan de kerst periode/gedachte. 
De gastles werd enthousiast ontvangen door de leerlingen en bracht enkele leuke inzamelingsactie ideeën teweeg. Wellicht worden deze ideeën thuis verder in actie omgezet. 
Voor slechts € 20,00 heeft een gezin dat wordt gesteund door het rode kruis, al een tent voor onderdak.
Als school hebben we besloten ons in te zetten voor Serious Request en willen we proberen minimaal     € 20,00 in te zamelen voor het rode kruis. Hoe meer hoe beter...

Hoe ziet deze actie er dan uit? 
Tijdens de sing-in zal er voor de kinderen die muziek maken een pet liggen voor een bijdrage. 
Op de koffie tafel zal ook een collectebus staan. 
Voor de toegang van het kersttoneel vragen we een symbolisch bedrag naar keuze. 
Het uiteindelijke bedrag dat ingezameld wordt tijdens onze kerstviering zal door school worden aangevuld tot een rond bedrag. 
Ons doel is om minimaal 1 gezin maar wie weet enkele gezinnen te kunnen voorzien van onderdak en voedsel. Tenslotte is ons school motto “samen staan we sterk”.

Deze inzamelingsactie is overigens geheel vrijblijvend iedereen is vrij in het maken van zijn keuzen t.a.v. steunen van een goed doel. Maar we hopen dat we met deze actie genoeg mensen enthousiast kunnen krijgen een kleine bijdrage te doen.