0:best 1:pionier 2:prf-n 3:prf-w 4:dester 5:prf-z {ani} {-} {+}
Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleer

Nieuwsarchief

Zomermarkt!

Vrijdag 7 juni is het zover!! Onze zomermarkt!!

De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Vanwege het succes van twee jaar geleden gaan wij er ook deze keer weer helemaal voor!

 

Wat is er te doen?

Er zal een grote tweedehands markt zijn, een spelletjescircuit, foto`s en snoepjes raden, enveloppen trekken en natuurlijk de grote loterij. Buiten deze leuke activiteiten zullen alle leerlingen prachtige kunstwerken gaan knutselen in de klas. Deze zullen ook verkocht worden.

 

Alle leerlingen krijgen een strippenkaart waarmee ze spelletjes kunnen doen.

Ook krijgen ze een één lootje voor de grote loterij.

 

De lootjes voor de grote loterij zijn te koop op de zomermarkt. De lootjes kosten €1,00 per stuk en 6 lootjes voor € 5,00.

 

Omdat wij niet veel kleingeld hebben vinden wij het fijn, wanneer u tijdens de zomermarkt zoveel mogelijk met kleingeld betaalt.

 

Wanneer en hoe laat?

Vrijdag 7 juni van 13.30 tot ongeveer 15.00 uur. U kunt uw kind om 13.30 uur uit de klas komen halen om rond te lopen over de markt en mee te doen met alle leuke activiteiten.  Wanneer u uw kind na schooltijd zelf meeneemt naar huis, vergeet dan niet dit zelf te regelen met het taxivervoer.

 

Waarvoor ?

Sinds een paar jaar hebben wij een prachtig “groen” schoolplein. Dit is mede mogelijk gemaakt door de opbrengsten van eerdere Zomermarkten. Maar we willen ook heel graag een nieuwe klimboom, met deze Zomermarkt proberen we daar geld voor in te zamelen.

Wij kijken er erg naar uit en hopen u daar allen te zien!